EBK-Honka areena on kiinteärunkoinen jalkapallohalli. Jalkapallokentällä talvisin sisälämpötila on 11-17 astetta säästä riippuen. Tekonurmipohjainen kenttä on jaettu neljään osaan, joita voi vuokrata yksittäin tai koko kenttäalue kerrallaan. Osia voi yhdistää sähköisesti nostettavien väliverhojen avulla. 1/4 kentän koko on 47m x 25m. Jalkapallokentälle on esteetön kulku. Yläkerrassa on pukuhuoneet, kuntosali, fysiikkahuone ja kokoushuone. Areenalla on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Jalkapallokenttä on uusittu vuonna 2018. Aluehallintovirasto myönsi kentän uusintaan valtionavustusta veikkausvoittovaroista.

Ajankohtaista:

 

 

Jalkapallokenttä

 

Ohjeita EBK-Honka areenan käyttäjille.

EBK-Honka areenan pohjakuva.

Hallin varauskalenteri ja linkit varaustilanteeseen koko kentän varaukset ja 1/4-kentän varaukset

Ylläolevista linkeistä näet vapaat vuorot. Vakiovuorot varataan sähköpostilla tai soittamalla. Kenttää varataan vain SPL:n sarjoihin osallistuville joukkueille, rekisteröityneille yhdistyksille, yrityksille ja julkishallinon organisaatioille. Hongan joukkueet tilaavat vuorot seuran kautta. Halliyhtiö pitää itsellään oikeuden perua yksittäisiä vuorojaa muiden tapahtumien takia sekä vakiovuorojen perumisen sääntöjen rikkomisesta tai maksamattomien laskujen takia.

Ulko-ovet aukeavat 15 minuuttia ennen ensimmäisen vuoron alkamista. Huom. harjoitusvuoron alkamisaika voi olla eri asia kuin harjoitusten alkamisaika. Hallissa ei ole mahdollisuutta omatoimiharjoitteluun turvallisuussyiden takia.

Lisätietoja ja vakiovuorojen varaukset This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai puh 044-7555 602.

 

 Kuntosali

 

 

Kuntosali sijaitsee EBK-Honka areenan toisessa kerroksessa ja on avoinna joka päivä 05-23 (kulku omalla salikortilla).

Kuntosalikorttien osto tapahtuu helposti verkkokaupastamme.

Otamme vastaan kulttuuri-ja liikuntaetuja (Eazybreak, Edenred, Smartum ja Tyky). Edenrediltä otamme vastaan vain mobiilimaksuja. Emme ota vastaan pankkikorttimaksuja tai käteistä. Muut maksut hoidamme laskulla sähköpostitse.

Otamme yhteyttä viimeistään 7 vuorokauden kuluessa ostotapahtumastasi tai sähköpostiviestistäsi. Olethan ajoissa yhteydessä meihin, jos salikorttisi on umpeutumassa tai olet ostamassa uutta korttia. Uusien korttien noutamista varten ja saliesittelyihin tulee sopia aika, koska Areenalla ei ole koko ajan päivystystä.

Suomen Fysiovalmentajat vastaavat uusien jäsenien hankinnasta, korttien päivittämisestä ja kuntosalin esittelystä, muissa asioissa kuntosalista ja fysiikkahuoneesta vastaa Halliyhtiö.

Suomen Fysiovalmentajat: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai puh Ma-To 9-17, Pe 9-12. Halliyhtiö This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Huom! Jos emme heti vastaa, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Kuntosalin ruuhka-ajat sekä ryhmien vakiovuorot löytyvät kuntosalikalenterista ja salin ilmoitustaululta. Elo-toukokuussa kuntosalilla käy opiskelijaryhmiä ja joukkueita harjoittelemassa.

 

Fysiikkahuone

Fysiikkahuone sijaitsee EBK-Honka areenan toisessa kerroksessa kuntosalin yhteydessä ja on salikorttilaisten käytössä, kun fysiikkahuoneessa ei ole ryhmävarauksia. 

Tila on 12m x 6m ja se on ryhmien varattavissa.

Yksittäiset vuorot voi varata suoraan varauskalenterista. Kun haluat varata vuoron koko kaudeksi tai yhdistää ryhmän fysikkahuonevaraukseen kuntosalin, ole yhteydessä toimistoon This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai puh 044-7555602.

Huomautus, kuntosalin käyttäjillä on aina (ryhmävarauksesta huolimatta) oikeus kuntosalin käyttöön.

 

EBK-Honka areenan yhteystiedot

EBK-Honka areena, Kylävainiontie 20, 02760 Espoo, tässä pohjakuva.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , puh 044-7555602 .

Yhteistyökumppanit EBK-Honka areenalla:

EBK ry, https://ebk.fi , puh 050 5187151

Suomen fysiovalmentajat Oy, https://fysiovalmentajat.com , puh 045 6644014

 

 

 

Your home page is set to display the four most recent articles from the blog category in a column. Then there are links to the next two oldest articles. You can change those numbers by editing the content options settings in the blog tab in your site administrator. There is a link to your site administrator in the top menu.

If you want to have your blog post broken into two parts, an introduction and then a full length separate page, use the Read More button to insert a break.

Templates control the look and feel of your website.

This blog is installed with the Protostar template.

You can edit the options by clicking on the Working on Your Site, Template Settings link in the top menu (visible when you login).

For example you can change the site background color, highlights color, site title, site description and title font used.

More options are available in the site administrator. You may also install a new template using the extension manager.

Your site has some commonly used modules already preconfigured. These include:

  • Image Module which holds the image beneath the menu. This is a Custom module that you can edit to change the image.
  • Most Read Posts which lists articles based on the number of times they have been read.
  • Older Articles which lists out articles by month.
  • Syndicate which allows your readers to read your posts in a news reader.
  • Popular Tags, which will appear if you use tagging on your articles. Just enter a tag in the Tags field when editing.

Each of these modules has many options which you can experiment with in the Module Manager in your site Administrator. Moving your mouse over a module and clicking on the edit icon will take you to an edit screen for that module. Always be sure to save and close any module you edit.

Joomla! also includes many other modules you can incorporate in your site. As you develop your site you may want to add more module that you can find at the Joomla Extensions Directory.