Tervetuloa EBK-HONKA areenan sivuille

 

Hallituksen 4.5. tiedonannon linjauksen mukaisesti liikuntatilat avataan 1.6.20. Kuntosalin korvauksesta lähetetään käyttäjille tieto sähköpostitse.


The gym is closed. The latest recommendation date to keep it closed is 31.5. The customers will get an email message about compensation.


JALKAPALLOKENTTÄ

Jalkapallokenttä

Ohjeita EBK-Honka areenalle

Koko kentän varauskalenteri.

1/4-kentän varauskalenteri.


JALKAPALLOKENTÄLLE VAIN OMALLA TREENIVUOROLLA JA PAIKALLA PITÄÄ OLLA KOKO AJAN AIKUINEN VALVOMASSA TURVALLISUUDEN TAKIA.

EBK-Honka areena on kiinteärunkoinen jalkapallohalli. Jalkapallokentällä sisälämpötila on talvisin noin +11-+17 astetta riippuen säästä. Tekonurmipohjainen kenttäalue on jaettu neljään osaan, joita voidaan vuokrata yksittäin tai koko kenttäalue kerrallaan. Osia voidaan yhdistää. Neljänneskentän koko on 47m x 25m. Jalkapallokentälle on esteetön kulku. Yläkerrassa ovat pukuhuoneet, kuntosali, fysiikkahuone ja kokoushuone. Areenalla on runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja. Jalkapallokenttä on uusittu kesällä 2018. Aluehallintovirastolta myönnettiin siihen valtionavustusta veikkausvoittovaroista.


Varauskalenterista näet vapaat vuorot, linkki varauskalenteriin. Vakiovuorot varataan joko sähköpostilla tai soittamalla. Kenttää vuokrataan vain SPL:n sarjoihin osallistuville joukkueille, rekisteröidyille yhdistyksille ja yrityksille sekä julkishallinnon organisaatioille. Honkalaiset joukkueet tilaavat vuorot seuran kautta. Halliyhtiöllä pitää itsellään oikeuden perua yksittäisiä vuoroja muiden tapahtumien takia sekä vakiovuorojen perumisen sääntöjen rikkomisen tai maksamattomien laskujen takia.

Ulko-ovet aukeavat 45 minuuttia ennen ensimmäisen kenttävuoron alkamista. Huom. eri asia kuin treenien alkamisaika.Hallissa ei ole mahdollisuutta omatoimiharjoitteluun turvallisuussyiden takia.


Lisätietoa ja vakiovuorojen varaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh.nro 044 7555 602 ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

 

Kuntosali

Kuntosali

Katso kuntosalin ruuhka-ajat kalenterista.


Kuntosalille ei ole mahdollisuus ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi.

Hallituksen 4.5. tiedonannon linjauksen mukaisesti kuntosali avataan 1.6.20. Kuntosalin korvauksesta lähetetään käyttäjille tieto sähköpostitse.


Kuntosalimme sijaitsee EBK-Honka areenan toisessa kerroksessa. Salilla on myös yksityisasiakkaiden käytettävissä avainkortilla joka päivä klo 5-24. Fysiikkahuoneen puoli on kuntosaliasiakkaiden käytössä silloin, kun tilassa ei ole ryhmävarauksia. Elokuusta toukokuuhun kouluaikaan kuntosalissa käy koululais- ja opiskelijaryhmiä. Loka-huhtikuun aikana saattaa tulla joukkueharjoituksia arki-iltoina ja viikonloppuisin. Kun säännölliset ryhmien harjoitteluajat vahvistuvat, ne näkyvät kotisivuilla ja kuntosalin infotaululla.


Maksuvälineinä käyvät verkkomaksun lisäksi pankkikortti sekä liikuntaeduista Eazybreak, Edenred, Epassi Smartum ja TYKY.Fysiikkahuone

Fysiikkahuone

Fysiikkahuoneen varauskalenteri.

Fysiikkahuone on ryhmien varattavissa. Kooltaan se on 12m x 6m. Hinta on 50e/t yksittäiset varaukset ja koko kauden varaukset 40e/t. Fysiikkahuoneenvarausten yhteydessä on lisäksi erikseen varattavissa kuntosalin puoli max. 10 hlöä kerrallaan, hinta 10e/t. Kuntosalin käyttäjillä on aina oikeus olla samaan aikaan kuntosalissa.

Yksittäiset varaukset voi varata suoraan Fysiikkahuoneen varauskalenterista. Varaukset kuntosalin kanssa ja koko kauden varauksista ole yhteydessä toimistoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse numeroon 044 7555 602 ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

KOKOUSHUONE

Kokoushuone

 

Kokoushuoneen varauskalenteri

 

Kokoushuone sijaitsee Areenan toisessa kerroksessa. Kokoustilaan mahtuu noin 30 henkilöä. Tilassa on datatykki (VGA-/HDMI-liitäntä), TV (HDMI), valkotaulu ja wlan-yhteys. Keittiön puolelta on käytettävissä kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Mikäli Fysiikkahuoneessa on varaus, saattaa äänet kuulua häiritsevästi.

 

Kokoushuoneen varaus on ilmainen ebk:laisille ja honkalaisille joukkueille. Muille kokoushuonetta vuokrataan 60 euroa/3t (minimiaika on 3 tuntia).

 

Tee varaukset suoraan kokoushuoneen varauskalenteriin.

Lisätietoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh.nro 044 7555 602 ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

EBK-HONKA areenan yhteystiedot

EBK-HONKA areenan yhteystiedot

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo,

info (at) eha.fi

puh. 044 7555 602, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14

EBK-Honka areenan pohjakuva

 

Yhteistyökumppanit EBK-Honka areenalla:

EBK ry, www.ebk.fi, Yhteystiedot, Uusi_pelaaja puh. 040 190 8614

Startti Lastensuojelupalvelut, www.starttilsp.fi

Suomen Fysiovalmentajat Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 664 4014,www.fysiovalmentajat.com, MTV3:n lähetyksessä Herätys pylly – vinkit nukkuville pakaroille.

Go to top